#avreise

Hei alle sammen.  
Først, har dere en info-video om London og hva EF tilbyr: 
 

Jeg lovet å skrive nok et innlegg før jeg skulle reise, og jeg klarte å rekke det nå. Som sagt, så er det nå bare 6 timer og litt mer til flyet mitt går fra Stavanger Lufthavn Sola, men jeg skal være der ca. 3 timer før jeg reiser, så det vil være cirka. 3 timer til jeg reiser hjemmefra og er på flyplassen. Så nå er endelig dagen her og jeg reiser bort. Kjenner bare følelsen av å sitte på flyet igjen ikveld og oppleve at jeg nå drar bort, ikke for altfor lenge, men for å gå på skole med andre mennesker som vil det samme som meg, og ikke minst ha det moro og oppleve mest mulig. Så da var det bare å si hadebra, så sees vi en annen dag, når jeg har tilgang til internett enten på skolen i London eller når jeg kommer hjem. Jeg skal hvertfall huske å ta mange bilder, så det trenger man ikke å bekymre seg for. 

Vel, det var dagens innlegg, som oppsummerte hva som skjer om få timer, og hvordan det hele skal skje. Jeg flyr med Norwegian, og flyet skal normalt ta av kl. 19.45 fra Sola, og lande 20.45 i London, Gatwick. Dette er en av de kjempestore flyplassene i England, men jeg legger også til at det ville vært muligens litt for stress om jeg hadde valgt å lande på Heathrow, som er den største og mest trafikkerte flyplassen i Europa. (Jeg vil også tro den hadde tittelen/har tittelen som verdens største trafikkerte flyplass.)  

Jeg vil takke alle som har fulgt meg til nå, og som vil følge med videre fremover, og jeg skal gjøre mitt beste for at dere skal få best nytte av denne bloggen. "Well, now I can say, that we we´ll be seeing eachother either in a few days time or after my trip has ended. Thank You everyone!" ----->  Til slutt, så er det en til video, fra London, men som baseres på "Live the Language": 

See You, I am going to London now!

Ikke glem å følge meg på sosiale medier som, Facebook (Sebastian Vedø), Instagram (British2014) og Twitter (NukeProject). 

#ef #london #språkkurs #avreise #ankomst #flyplass #fly #norwegian #hverdag #blogg #design #reise #tur #kultur #skole #attraksjoner #languagecourse #facebook #instagram #twitter #sosialemedier #sola #aftenbladet #nettavisen #vg #norge #england #språkreise #efspråkreiser #språkreiser #efcrew #efambassadør #ambassadør #3timer #2timer #1time #søndag #sunday #monday #mandag #tirsdag #tuesday #wednesday #onsdag #thursday #torsdag #friday #fredag #saturday #lørdag #sundayafternoon #søndagettermiddag 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits